czende

Mikulášovice 741

Mikov uvádí na trh doplňky pro nůž list

24. 8. 2016

Firma Mikov uvádí na trh doplňky nože list, které rozšíří možnosti jeho používání a nošení. Nůž list byl prvním nožem nové produktové řady Progress a bezprostředně po svém uvedení na trh v roce 2015 si získal mezi zákazníky mimořádnou oblibu.

Doplňky, které lze zakoupit jak samostatně, tak i jako kompletní set, tvoří především dvojice střenek frézovaných z odolného materiálu G 10 včetně montážní sady, kydexová pouzdra, parakordy v různých barvách a kuličkový řetízek.

Firma také zároveň s uvedením doplňků nože list začala ve svém eshopu nabízet tzv. IWB loop, který se používá k připevnění kydexového pouzdra na opasek.

Mikov je největším českým výrobcem sportovních, loveckých, outdoorových a kapesních nožů. Soustředí se na to, aby by jeho výrobky byly nejen kvalitně zpracovány, ale aby také odpovídaly současným designovým trendům. Nůž list byl tak letos nominován v kategorii objev roku v prestižní soutěži Czech Grand Design.

Více informací o novém sortimentu najdete na webových stránkách www.mikov.cz.

--------------------------

Kontakt:

PhDr. Bedřich Jetelina, Th.D.

ředitel komunikace

b.jetelina@mikov.cz