Pro řeznické mistry od Mikovu

10. června 2021

Řezníci patřili od nepaměti k váženým a úctyhodným řemeslníkům. Ostatně první řemeslnický cech v Praze byl založen roku 1312 - a by to právě cech řeznický. A ne náhodou byl cechovním znakem řezníků Království českého lev s řeznickou širočinou v tlapách.

Rádi nasloucháme mistrům řeznického řemesla a snažíme se jim řeznické nože navrhnout tak, aby odpovídaly těm nejnáročnějším požadavkům. Jak profesionálům, tak i těm kteří doma rádi pracují s masem, jsme proto pro letošní rok připravili řadu novinek.

Předně jsme tak na trh uvedli dva vykosťovací nože se zahnutou čepelí, které doposud v naší nabídce nebyly. Jsou to typy 312-NH-13 a 312-NH-15, které jsou díky větší pružnosti a řezivosti určeny pro snadnější vykosťování masa především v oblasti kloubů a pánve a pak také k oddělování masa od dlouhých kostí.

Vedle toho jsme u našich řeznických nožů provedli úpravy rukojetí a zvýšili tak ergonomii a bezpečnost úchopu. Každá šarže nožů je díky hlídání vysoké kvality výroby opatřena specifickým ID. 

Jako Mikováci jsme právem hrdí na to, že čeští řezníci rádi používají naše, české, řeznické nože. Profesionálové, pro které je nůž hlavním pracovním nástrojem, totiž dbají na to, aby si na trhu vybírali to nejlepší. Naše řeznické nože jim tak nabízí vše, co potřebují - kvalitu, ergonomii a férovou cenu.

Navštivte náš e-shop a prohlédněte si kompletní nabídku řeznických nožů určených k vykosťování, porcování i upravování masa. Samozřejmostí je certifikace pro styk s potravinami dle norem Evropské unie. 

Takže určitě tam najdete přesně ten nůž, který právě vy potřebujete.  A tak už zbývá jenom jediné - včas ho objednat.